Verhuizing

LSC-Schiphol is verhuisd naar een nieuwe bedrijfslocatie in Amstelveen. Daar hebben we onze intrek genomen in het Color Business Center. Ons huidige pand in Badhoevedorp moesten we helaas verlaten omdat de nieuwe eigenaar dit tot een hotel gaat verbouwen. Niet getreurd, want het Color Business Center biedt uitstekende faciliteiten, waaronder een mooie ontvangstruimte voor relaties en ruime parkeergelegenheid. Bezoekers kunnen zich bij de slagboom melden en krijgen dan toegang tot het parkeerdek.

Ons nieuwe bezoekadres is: Color Business Center, Gondel 1 - 1186MJ Amstelveen.

Let op: ons postadres blijft wel hetzelfde: Nieuwemeerdijk 369 - 1171NW Badhoevedorp.

Extra capaciteit!

Sinds kort hebben we extra capaciteit beschikbaar voor het afleveren van de kleine, geconditioneerde spoedleveringen, speciaal voor 's-avonds en in het weekend. Onze nieuwe box is op maat gemaakt voor het afleveren van medicijnen en medische voedingen. LSC-Schiphol garandeert de distributie van medische zendingen binnen de juiste temperatuurrange gedurende de hele distributieketen. Het temperatuurverloop wordt permanent elektronisch geregistreerd en opgeslagen. Ook de locatie van voertuigen en de actuele temperatuur van de transportruimte zijn inzichtelijk. Het volledige proces wordt conform de GDP (Good Distribution Practices) richtlijnen uitgevoerd.

Alle wagens een dashcam

Na een geslaagde testperiode van twee weken, gaan we nu al onze wagens uitrusten met een dashcam. Zo hebben onze chauffeurs en planners nog beter inzicht in verkeerssituaties tijdens de routes. Zodat wij u ook volledig op de hoogte kunnen houden.

We hebben daarbij gekozen voor de meest geavanceerde variant: de DR650S-2CH IR dashcam is o.a. voorzien van een interne GPS ontvanger met route-log functie, snelheidsmeting en zeer scherpe live streaming van de beelden.

professionele inbouw door: Pro Car Tuning uit Aalsmeer

inbouw dashcam van onze Vito 

Adres

Nieuwemeerdijk 369

1171NW Badhoevedorp

Telefoon
Tel:
06-14238778
Fax: