Diensten


Ziekenhuis leveringen

LSC-Schiphol garandeert een snel, veilig en gereguleerd transport van uw medicijnen en medische voeding.

Altijd de juiste temperatuur

Medicijnen en (medische) voeding vervoeren we middels gereguleerd koeltransport. Onze voertuigen(dual temp.) zijn zo geconditioneerd dat we altijd de juiste temperatuur kunnen garanderen. Via ons Track & Trace systeem kunnen we de temperatuur in onze geavanceerde en actieve koelboxen van minuut tot minuut monitoren en reguleren. Vanzelfsprekend kunt u via dit zelfde systeem de locatie en temperatuur ook in de gaten houden.

 

GDP/Cold Chain

In de farmaceutische industrie is het behoud van productkwaliteit en -veiligheid cruciaal. Vanzelfsprekend werken wij daarom volgens de normen van het kwaliteitssysteem voor farmaceutische producten, de GDP (Goede Distributie Praktijken) en Cold Chain. Dit betekent dat uw bestelling verzekerd is van goede kwaliteitsbeheersystemen tijdens het gehele traject, van fabrikant en groothandel naar de eindgebruiker. Wij zijn compliant aan de laatste regelgeving en richtlijnen.

Zorg uit handen

Klinisch personeel moet zich kunnen focussen op patiëntenzorg, niet op het managen van materialen. Elke verbetering die het klinisch personeel helpt om effectiever te werken binnen de distributieketens van ziekenhuizen, is daarom relevant. LSC-Schiphol neemt volledige verantwoordelijkheid voor uw bestelling en garandeert dat deze op de juiste plek en de juiste tijd  wordt afgeleverd, onder de juiste condities:

 

  • koeltransport: 2°C tot 8°C
  • ambient transport: 15°C tot 25°C
  • standaard transport

 

Apotheek leveringen

Het op tijd hebben van bestelde medicijnen is essentieel voor het draaiende houden van een apotheek. LSC-Schiphol zorgt ervoor dat deze veilig, snel en op de juiste temperatuur geleverd worden.

Patiëntleveringen

Voor patiënten is het cruciaal om hun medicijnen en medische voeding op tijd te ontvangen. LSC-Schiphol garandeert tijdige levering op de goede temperatuur. Ook instrueren we patiënten hoe ze deze goederen het best kunnen bewaren.


Wij werken conform de AVK voorwaarden, het CMR verdrag en de Transport en Logistiek Nederland betalingsvoorwaarden

Transporten in Duitsland vallen onder de voorwaarden Allgemeine Deutsche Spediteur-Bedingungen (ADSp)

Adres

Nieuwemeerdijk 369

1171NW Badhoevedorp

Telefoon
Tel:
06-14238778
Fax: