Diensten


Ambient transport

Bij het versturen van medicijnen of overige temperatuurgevoelige medische producten wilt u er zeker van zijn dat dit volgens de geldende normen gebeurt. LSC-Schiphol werkt met diverse temperatuur gecontroleerde systemen. Hierdoor houden wij uw (medische) zendingen continue binnen een temperatuurrange van 15°C tot 25°C. Uiteraard werken we daarbij volgens de GDP en Cold Chain transportrichtlijnen. Al onze chauffeurs zijn GDP gecertificeerd en hebben de cursus Cold Chain met succes doorlopen.

Gekoeld transport

Met gekoeld transport garandeert LSC-Schiphol de distributie van uw medicijnen met een temperatuur tussen van 2°C en 8°C gedurende de gehele distributieketen. Het temperatuurverloop wordt permanent elektronisch geregistreerd en opgeslagen. Ook zijn de locatie van ieder voertuig en de actuele temperatuur van de transportruimte inzichtelijk. Het volledige proces wordt conform de GDP (Good Distribution Practices) en Cold Chain richtlijnen uitgevoerd. Al onze chauffeurs zijn GDP gecertificeerd en hebben de cursus Cold Chain met succes doorlopen.

Droogijs

Voor kleine geconditioneerde zendingen die ook na aflevering gekoeld of bevroren dienen te blijven, kan het vervoer van de producten in met droogijs gevulde polystyreen dozen uitkomst bieden. LSC-Schiphol heeft jarenlange ervaring met het vervoeren van producten op droogijs.

Voordelen droogijs

Droogijs heeft een grote koelcapaciteit, is reuk- en smaakloos en bacterie- en kiemvrij. Het wordt met behulp van uiterst schone technieken vervaardigd, en is schadelijk noch brandbaar. De koelende werking is drie keer zo groot als die van waterijs. Vanwege deze eigenschappen wordt droogijs op grote schaal gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie, de luchtvaartcatering en de transportsector. Droogijs warmt bovendien niet op, in tegenstelling tot gelpacks of koelelementen; hierdoor blijven de producten constant op de juiste temperatuur. Kortom, betrouwbaar, zeker, stabiel en schoon.

 


Wij werken conform de AVK voorwaarden, het CMR verdrag en de Transport en Logistiek Nederland betalingsvoorwaarden

Transporten in Duitsland vallen onder de voorwaarden Allgemeine Deutsche Spediteur-Bedingungen (ADSp)

Adres

Nieuwemeerdijk 369

1171NW Badhoevedorp

Telefoon
Tel:
06-14238778
Fax: